top of page
Business Meeting

Η Εταιρία μας

Το Γραφείο μας ιδρύθηκε το 2002 με πρώτη επωνυμία «Γιάννης Κοντάκος και Συνεργάτες» η οποία στην συνέχεια μετονομάστηκε σε «kontakos management consultants». Έκτοτε διανύει επιτυχημένη πορεία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με εξειδίκευση στους τομείς: Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διοίκησης (Full Management Consulting), Επιχειρησιακή Εκπαίδευση (Training), Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ, Digital Marketing.

 

Ο ιδρυτής του Γραφείου Γιάννης Κοντάκος (Οικονομολόγος, απόφοιτος Πανεπιστημίου Πειραιά) υπήρξε επί πολλά χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος σε σειρά πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις και επιτυχημένη πορεία.

 

Το έτος 2002 αφουγκραζόμενος την μεγάλη ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για έγκυρη και αξιόπιστη οικονομική και επιχειρηματική υποστήριξη, δραστηριοποιήθηκε αρχικά  με τον κλάδο Υγείας, Τροφίμων, Αυτοκινήτων και Ένδυσης, μέσα από την οπτική της καθημερινής υποστήριξης και της ουσιαστικής επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες και τα στελέχη τους.

 

Στην συνέχεια με την είσοδο έμπειρων στελεχών στην ομάδα του, ξεκίνησε η ενασχόληση και με άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, κατοχυρώνοντας συνεργασίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Το σύνολο της δραστηριότητας έφτασε να μετρά 22 κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.

 

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία διεύρυνε περαιτέρω το portfolio των Υπηρεσιών της, παρέχοντας Ολοκληρωμένες Λύσεις Ψηφιακού Marketing.

 

Σήμερα, η kontakos management consultants προσφέρει Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διοίκησης, Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης, Ψηφιακού Marketing και υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην προσπάθεια ένταξης τους στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, με επιτυχία που όλα αυτά τα χρόνια ξεπερνά το 96%.

 

Στην kontakos mc επιτυγχάνουμε τους στόχους του πελάτη γιατί καθημερινά «παίζουμε με την φανέλα του πελάτη»!

Anchor 1

Όραμα και Aξίες

Όραμα και Αξίες

Όραμα της kontakos management consultants  είναι να γίνει αποτελεσματικός αρωγός της μικρομεσαίας Ελληνικής επιχείρησης στην προσπάθεια της να ανταποκριθεί στο διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Οι αξίες μας είναι αυτές που μας διαφοροποιούν και κατατάσσουν την kontakos management consultants σαν ένα από τα πιο αξιόπιστα και σύγχρονα γραφεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών Management και ειδικών εφαρμογών Business to Business (B2B):

  • Η δυναμική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, μέσα από την εμπειρία των στελεχών μας

  • Οι επενδύσεις μας σε ανθρώπους και τεχνολογίες

  • Η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που βελτιώνουν το επιχειρησιακό περιβάλλον και όχι το αντίστροφο

  • Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα που μας διακρίνει

  • Η δυνατότητα μας να εργαζόμαστε καθημερινά μαζί σας και όχι εκ μέρους σας

 

Για μας, στην kontakos mc,  οι αξίες δεν αποτελούν σκοπό, αλλά καθημερινή πρακτική.

Image by Marten Bjork

Η Oμάδα μας

Η Ομάδα μας

ΓΚ

Γιάννης Κοντάκος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γιάννης Κοντάκος είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Εργάσθηκε επί 12 χρόνια σε  τέσσερις πολυεθνικές εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων και υψηλής τεχνολογίας  σε όλες τις βαθμίδες των εμπορικών τμημάτων (Sales & Marketing). Ειδικότερα, έχει ασχοληθεί  με στρατηγικό σχεδιασμό, εκπόνηση marketing και business plan, ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, συγχωνεύσεις , απορροφήσεις, θέματα επιχειρησιακής ανάπτυξης καθώς και  εκπαίδευση στελεχών. Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και εφημερίδες και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε πολλά συνέδρια. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες στελέχη επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και έχει παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις , Ομίλους καθώς και πολυεθνικές εταιρίες. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων και του Συνδέσμου Εταιριών Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Φωτεινή Ντρη

Consultant

Η Φωτεινή Ντρη είναι απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος του Παντείου Πανεπιστημίου και διαθέτει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στην Kontakosmc συμμετέχει ως Senior Consultant, στο τμήμα του Consulting, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει καθήκοντα στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού για λογαριασμό πελατών.

ΦΝ

ΔΝ

Δημήτρης Νεοφώτιστος

Digital Marketing

Ο Δημήτρης Νεοφώτιστος είναι απόφοιτος Οικονομικών της ΑΣΣΟΕ και κατέχει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκώβης. Έχει διατελέσει Διευθυντής Marketing σε σειρά Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιριών. Στην εταιρία μας, ασχολείται ως Senior Consultant σε έργα Ψηφιακού και Παραδοσιακού Marketing.

Κωνσταντίνος Καρβούνης

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Ο Κωνσταντίνος Καρβούνης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με εκτεταμένη εμπειρία στην Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χρηματοδότησης. Έχει διαχειριστεί πληθώρα επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια Προγραμμάτων όπως ΕΣΠΑ, LEADER, Αναπτυξιακών Νόμων κ.λ.π.  Εργάζεται στην Εταιρία μας ως Senior Consultant των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

ΚΚ

Μυρτώ Κοντάκου

Υπεύθυνη Digital Marketing

Η Μυρτώ Κοντάκου  είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικών του Παντείου Πανεπιστημίου  Αθηνών. Είναι υπεύθυνη στο Τμήμα Digital Marketing & Social Media ως Senior Consultant. Έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα Ψηφιακής Προβολής και Προώθησης Πωλήσεων.

ΜΚ

Δώρα Κοροβέση

Υπεύθυνη Training

Η Δώρα Κοροβέση έχει πολυετή εμπειρία ως Υπεύθυνη Πωλήσεων σε κορυφαίες εταιρίες του Λιανεμπορίου. Έχει αναλάβει την εκπαίδευση, την ανάπτυξη εργαζομένων, την αποτελεσματική διοίκηση ομάδων, τις τεχνικές οργάνωσης και τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων του Τμήματος Προσωπικού για λογαριασμό της εταιρίας μας. Είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Training στελεχών επιχειρήσεων.

ΔΚ

ΕΣ

Ελευθερία Σφακιανάκη

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Η Ελευθερία Σφακιανάκη είναι πτυχιούχος  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην Εταιρία μας ως Junior Consultant στην Διεύθυνση Ευρωπαικών Έργων. Επίσης, είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.

Τάσος Σακελλαρόπουλος

Φοροτεχνικές και Λογιστικές Υπηρεσίες

Ο Τάσος Σακελλαρόπουλος δραστηριοποιείται ως Λογιστής-Φοροτεχνικός, από το 1989, αναλαμβάνοντας τη λογιστική υποστήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Το 2014 συνδημιουργεί μαζί με τους Συνεργάτες του, την εταιρεία «Foroline-Financial ADC», επικεντρώνοντας στην υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες φοροτεχνικής, λογιστικής και  εργατικής νομοθεσίας. Είναι ιδιοκτήτης και συντονιστής του site https://foroline.gr/, που αποτελεί  μέλος του e-media. Είναι μέλος του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Φοροτεχνικών  Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής. Παρέχει Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Φοροτεχνικής και Λογιστικής Υποστήριξης για λογαριασμό των πελατών της εταιρίας μας.

Τόνια Κατερίνη

Υλοποιήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Η Τόνια Κατερίνη είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Έχει πολυετή εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή αρχιτεκτονικών έργων και είναι πιστοποιημένη Ενεργειακή Επιθεωρήτρια. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ελλάδος, ενώ είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Αρχιτεκτόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Συνεργάζεται με την εταιρία μας ως Επιστημονικός Συνεργάτης, στις μελέτες και υλοποιήσεις των Ευρωπαϊκών  Έργων.

ΤΣ

ΤΚ

Δήμητρα Παπουτσάκη

Νομική Σύμβουλος

Η Δήμητρα Παπουτσάκη είναι απόφοιτος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο, εμπορικό δίκαιο, δίκαιο ιδιωτικών & δημοσίων συμβάσεων, μεταβιβάσεις ακινήτων και διαχείρισης αστικών & εμπορικών μισθώσεων. Έχει εργαστεί και εξακολουθεί να εργάζεται ως Νομική Σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της εταιρίας μας και Νομικός Σύμβουλος.

ΔΠ

ΜΚ

Μίνα Καλτσά

Επιμέλεια Κειμένων

Η Μίνα Καλτσά είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην κειμενογραφία και στην επιμέλεια κειμένων σε project Ψηφιακού και Παραδοσιακού Marketing. Απασχολείται στην εταιρία μας στην Διεύθυνση Marketing.

Νινέττα Αρώνη

Human Resource

Η Νινέττα Αρώνη είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας (M.Sc.) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, L.S.E (London School of Economics and Political Science) στην Κοινωνική Ψυχολογία. Έχει εκπαιδευτεί  στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία, στη Γνωσιακή, στη Θεραπεία των Εξαρτήσεων (Breegvestee-Holland), στις Γονειικές Δεξιότητες, στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στις Ενεργειακές Μεθόδους EFT και Bach, και σε τεχνικές εκπαίδευσης. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικου, στην καθοδήγηση και στην ανάπτυξη ομάδων και προσωπικοτήτων. Αποτελεί εξωτερική συνεργάτιδα του Γραφείου μας, αναπτύσσοντας Ανθρώπινο Δυναμικό Εταιρειών για λογαριασμό των πελατών μας.

ΝΑ

Δημήτρης Γαρμπής

Systems & Software Applications Development Manager

Ο Δημήτρης Γαρμπής είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), κατέχει Master in Engineering και Μεταπτυχιακό σε Business Administration από το University of Sunderland. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, έχει διατελέσει Systems & Software Applications Development Manager σε πληθώρα επιχειρήσεων, κυρίως στον Τραπεζικό κλάδο. Είναι μέλος του ΤΕΕ του ΣΕΚΑΣΕ και του EADPP. Στην εταιρεία μας, αποτελεί εξωτερικό συνεργάτη, ο οποίος διεκπεραιώνει εξειδικευμένα projects Πληροφορικής.

ΔΓ

bottom of page