top of page

Digital Marketing

Στόχος μας είναι η βελτίωση της διαδικτυακής σας παρουσίας.

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας, η εμπειρία μας στο χώρο του internet και ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Η ομάδα μας οργανώνει προσεκτικά κάθε στρατηγική μάρκετινγκ, με κύριο στόχο τη μέγιστη απόδοση της εκάστοτε επένδυσης.

Anchor 1

To διαδίκτυο και οι ψηφιακές τεχνολογίες με τις ταχύτητες που κινούνται δημιουργούν αλλαγές, οι οποίες επηρεάζουν τις επιχειρήσεις σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην καθημερινότητα τους αλλά κυρίως στο μέλλον τους και στην προοπτική τους. Πολλές φορές όμως οι επιχειρηματίες δεν καταφέρνουν να διαγνώσουν έγκαιρα την επίδραση αυτών των αλλαγών στο Marketing και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους και να προσαρμοσθούν ανάλογα. Δεν είναι σε θέση δηλαδή να αντιληφθούν τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι αλλαγές αυτές και τις διαπιστώνουν αργότερα, αλλά πλέον ως κινδύνους.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιριών του νέου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και από παρατηρητές εξελίξεων να γίνουν συμμέτοχοι. Η ένταξη των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και του Digital Marketing σαν μια κεντρική λειτουργία της επιχείρησης και όχι σαν ένα βοηθητικό μέσο δεν είναι πλέον «πολυτέλεια» αλλά αναγκαιότητα. Για να το επιτύχουν αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένες μεθοδολογίες. Θα πρέπει να δράσουν στρατηγικά και να ενσωματώσουν έγκαιρα τα διαθέσιμα μέσα και να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, ώστε να αναπτύξουν τη σωστή στρατηγική στον ψηφιακό κόσμο.

 

Στην kontacos mc, πριν εφαρμόσουμε οποιαδήποτε στρατηγική, ακολουθούμε 2 βασικά βήματα:

I

H κατανόηση από την πλευρά του πελάτη των δυνατοτήτων των καναλιών του Digital Marketing και ποια αποτελέσματα μπορούν να αποφέρουν στην επιχείρηση του. Επιπλέον μελετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και τους στόχους του, προτείνουμε ένα μείγμα προώθησης με το οποίο επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση.

II

Αφού ο πελάτης έχει ενημερωθεί για τις δυνατότητες των εργαλείων του ψηφιακού marketing αλλά και πως αυτές μπορούν να εξυπηρετήσουν τους στόχους του, επιλέγουμε το μείγμα της προώθησης και την ένταση της. Μαζί διαμορφώνουμε ένα digital marketing roadmap έτσι ώστε να εμπεδωθεί ποιες είναι οι απαιτήσεις του πλάνου σε πόρους (budget, προϊόντα, σενάρια προσφορών).

Τομείς Ψηφιακής Στρατηγικής

Εταιρική Ταυτότητα

Είναι το Α και το Ω της φυσικής και ηλεκτρονικής σας παρουσίας. Απαρτίζεται από όλα τα στοιχεία του design που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτό το προϊον ή η επιχείρηση σας.

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης και διαχείρισης ενός site. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εύκολη παραμετροποίηση, θα φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δημιουργία E-shop

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και υλοποιούμε ενέργειες για να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Σας βοηθάμε συνολικά ώστε να κατανοήσετε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών αλλά και τις απαιτήσεις τους. Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα στις δημοφιλείς πλατφόρμες WooCommerce & Open Cart.

E-Commerce Marketing

Χαράσσουμε την συνολική στρατηγική προσέλκυσης νέων πελατών αλλά και αξιοποίησης των υπαρχόντων πελατών του eshop σας με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

SEO

Σας βοηθάμε να πετύχετε υψηλότερες θέσεις κατάταξης του site σας στη Google, παρέχοντας υπηρεσίες SEO. Βελτιστοποιούμε το site σας για καλύτερα οργανικά αποτελέσματα.

Google Ads

Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να προβληθείτε σε επίπεδο τοπικό, εθνικό ή παγκόσμιο. Από εσάς εξαρτάται το εύρος της προβολής που θέλετε να λάβετε.

Social Media Marketing

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο και την οργάνωση της εταιρικής και εμπορικής σας επικοινωνίας σε Facebook & Instagram. Επίσης διαχειριζόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των σελίδων σας μέσα από προωθητικές ενέργειες για τη προσέλκυση νέων πελατών.

E-Mail Marketing

Σχεδιασμός & κατασκευή Newsletter. Η δημιουργία και κατασκευή του Newsletter είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος επαφής με το δυνητικό σας πελατολόγιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσα από τη φόρμα ενδιαφέροντος επιλέγοντας το "Digital Marketing".

bottom of page