Ιστορικό

Το Γραφείο μας ιδρύθηκε το 2003 με πρώτη επωνυμία «Γιάννης Κοντάκος και Συνεργάτες» η οποία πρόσφατα άλλαξε σε «kontakos management consultants». Έκτοτε διανύει επιτυχημένη πορεία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με εξειδίκευση στους τομείς: Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διοίκησης (Full Management Consulting), Επιχειρησιακή Εκπαίδευση (Training), Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ο ιδρυτής του Γραφείου Γιάννης Κοντάκος (Οικονομολόγος, απόφοιτος Πανεπιστημίου Πειραιά) υπήρξε επί πολλά χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος σε σειρά πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις και επιτυχημένη πορεία.

Το έτος 2003 αφουγκραζόμενος την μεγάλη ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για έγκυρη και αξιόπιστη οικονομική και επιχειρηματική υποστήριξη, αποφάσισε αρχικά να ασχοληθεί ως free lancer με τον κλάδο των Φαρμακείων, μέσα από την οπτική της καθημερινής υποστήριξης και της ουσιαστικής επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες.

Στην συνέχεια με την είσοδο νέων στελεχών στην ομάδα του, ξεκίνησε η ενασχόληση με πολλούς άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, κατοχυρώνοντας συνεργασίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Σήμερα, η kontakos management consultants προσφέρει Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διοίκησης, Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης και υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην προσπάθεια ένταξης τους στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, με επιτυχία που όλα αυτά τα χρόνια ξεπερνά το 95%.

Στην kontakos mc επιτυγχάνουμε τους στόχους του πελάτη γιατί καθημερινά «παίζουμε με την φανέλα του πελάτη»!