Πρότυπη εκπαίδευση, Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ

DODONI logo, σημα ΔΩΔΩΝΗ

Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ από την kontakos mc © 2013

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η kontakos management consultants ανέλαβε πρόσφατα την ανάπτυξη και την υλοποίηση ενός πρότυπου επιχειρησιακού εκπαιδευτικού προγράμματος με την ονομασία “Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ” για λογαριασμό της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Το πρόγραμμα “Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ” έχει σαν στόχο την βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σε επίπεδο στελεχών και εργαζομένων.

Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο 2013 με επιτυχία με την μορφή υλοποίησης εκπαιδευτικού διήμερου σεμιναρίου στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 30 εργαζόμενοι της εταιρείας.

Περισσότερα: Σχετικό Δελτίο Τύπου ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Λίγα λόγια για την ΔΩΔΩΝΗ:

Η ΔΩΔΩΝΗ είναι η κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή φέτας στην Ελλάδα και η φημισμένη φέτα της παράγεται από 100% γάλα που προμηθεύεται και επεξεργάζεται, καθημερινά, από τους τοπικούς παραγωγούς της Ηπείρου. Η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, με 80 ξεχωριστά προϊόντα.

Η εταιρεία έχει έδρα τα Ιωάννινα και παράγει γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με γάλα που συλλέγεται από περίπου 6.500 παραγωγούς-κτηνοτρόφους αποκλειστικά από την περιοχή της Ηπείρου. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται σε 35 χώρες του κόσμου.

Το site της ΔΩΔΩΝΗ